han är risig, han är divig, han är svinig, men han är dj

vilken natt det blev, ojojOJ! spenderade först kvällen med victoria, vi bakade chocolatechip cookies (asgott) och sen tog vi ettan åt varsitt håll. jag åkte mot stan med destination söder och felicia + julius. väl där skulle vi plugga. och ja det gick ju som det gick! kvällens värsta var när felicia hade däckat i sängen och jag och julle försökte fånga hennes möss. båda var asrädda att dom skulle bitas, dom var jätteläskiga. iaf

J - vad är det här för möss, är det dansmöss?
F - jaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
J - OKEJ!
*han sliter åt sig min mobil, drar på akon - ghetto och kastar ner den i buren bland mösesn så spåner ba flyger*
J - DANSA NURÅÅÅÅÅÅ!
*han flyger upp från golvet och börjar dansa*

liksom whaaaaaaat?!?!?!? men det är därför vi tycker om dig julle, knäppaste gudN ever. och det där resulterade ju i lite lite sömn så jag sov till halv elva ist för typ halv sju hehehehehe.

nu på eftermiddagen har jag och pappa vart på ikea för att planera mitt "nya" rum, alltså vad jag ska göra om osv i det. hoppas att det äääntligen blir av nurå! köpte iaf lite lampor å grejer. nu ska jag käka! heidooo


du står på trappan upp till himlen, vi gör som batman gör i filmen, vänder kappan efter vinden

efter en mycket spännande sverige - slovakien match tränger jag undan vårt lands nederlag med att skriva en uppsats på engelska om the new world order. inatt tittade jag och tove på the wake up call, och när det var biten med den där religiösa, ku klux klan liknande grejen i the cave höll vi på att spy, fyfan vad äckligt att det händer på riktigt där ute i stora farliga världen! jag tänker då verkligen inte bli en del av deras jävla spel, aldrig.

eftersom att det är så himla mysigt att vara totalt analog skriver jag uppsatsen på papper (!) med papper och penna! en riktig blyertspenna, liksom hur vanligt är det på thoren? hur tufft som helst, blir så mycket trevligare, puss påt. och igår när jag städade mitt rum så rent och frescht hittade jag ett par gamla benvärmare. så nu myser jag framför skrivbordet, klockan nio på morgonen, i min stora hoodie från björnrike, balla briller, stooora raggsockor och benvärmare. mysfaktor? svar:hög!

nu ska jag sätta på lite kaffe och nörda vidare. seeya @ school om två, tre timmar!
fred ut

vi gör det tillsammans och hon har min rygg

okej, blev ingen tidig kväll. ändrade planer! drog först ut och mötte upp joel, stog och pratade om allt i en timme, fuck vad det var kallt, helt himla sinnes. sen kom jag hem till värsta bråket. finns inget bättre. älskar att argumentera med tove. not.

måste bara säga att jag är så sjukt glad att jag har de vänner jag har, utan er skulle mitt liv inte vara värt att leva, jag skulle inte vara någonting utan er, så tack för att ni finns, ni vet vilka ni är!
i love you


 


and if you want me to be real deep, i'll hook you up with some poetry

satana vad det har snöat den här helgen! and guess what? I LOVE IT! finns fan inget bättre än snö, speciellt snö i mängder! fast samtidigt tycker jag synd om alla stackare som måste ta sig fram med tåg för att dom bor ute i skogen (mathilda). :)



hela helgen spenderades hemma hos felon i hennes hagaströmska borg, med ett avbrott på några timmar när vi hade röka-pipa-äta-tacos-spela-spel-kväll hos jossan ute i fba med henne, felicia och tom. mycket mysigt! heja twister ( y ) natten spenderades i felons vardagsrum,  hon och tom ville absolut kolla på skräckfilm men inte jag, så vi tog den som lät töntigast, d ö d  s n ö hette den, och det var en fett äcklig zombiesplatterfilm från norge? liksom wattahell mannen, kom igen, norge!

sen fortsatte helgen i det där tecknet: sitta framför tvn och chilla! på lördagen blev det melodifestialen ist och senare på kvällen kom både tom och philip så kollade på linas kvällsbok!!!!! jag älskar den! och natten spenderades återigen i felans soffor. VARMT tyckte vissa, KALLT tyckte andra, men mysigt var det att somna till all snö, vakna upp i strålande solsken.
för visst finns det inget bättre än mängder av snö i morgonsol? 

nu ska jag dra min tidigaste kväll på mycket länge, somnade i skolan och däckade inte mindre än t v å gånger när jag kom hem. party!
gutnätz

no mama no lie, with me you lose your honor and pride

den här låten kan, utan tvekan, vara en av de bästa jag vet, någonsin har vetat och alltid kommer veta. så himla grym! och maja, visst leder den tankarna tillbaka till efter p&l09? när pappa kom och hämtade oss på campingen klockan sju efter en halvtimmes sömn i hettan. awesome!
nu ska jag göra något så oglamoröst som att städa/plugga. ah jo tjena att det kommer hända. men, man ska tro på sig själv!
BTW! nyss blev det VÄRSTA STRÖMAVBROTTET I MITT KVARTER!!! fett läskigt, hela kvarteret ba dog ut helt totalt! så obehagligt, jag sprang runt här hemma som en liten kaninunge, livrädd!


one fiftyfive, drink malibu rum

 

okej hörni, skyll inte på praktikanten!
nu är vi inne på näst sista dagen på jamback, och vi vill INTE tillbaka till skolhelvete. varför inte kunna stanna här typ forever? skulle vara en fin idé. nu ska vi leta fonter!
later0

 


let's have some fun this beat is sick

okej, den första låten, oskar linnros första singel ack sundbyberg
andra låten, snooks tisdagen den 26, dagens linn och hampuslåt
tredje låten, rihanna rockstar. bara för att den är g-rym

nu ska jag duscha, spana in lite nitro circus och SOVA, fett skönt har längtat efter de hela dan.

Ser du stjärnan i det blå? Ja, den lyser för oss två.


i luv u.
happy valentines ppl, vi firade våran som kärt par med fin middag på österns pärla tillsammans med våra boys; philip, kevin och tom. nu: sleepsession med svanprinsessan i sambosängen. det gillar vi,
ingen odette därför lever han för; öva, öva, ÖVA!
gnatt


i'm a vegetarian and i'm not fucking scared of him

idag fyller felix år! han blir så stor så det är inte sant, hela elva år har han hunnit leva. känns fortfarande som att han är typ sju, satana vad fort tiden går! felix är alltså felicis lillebruuuer, och idag ska han firas. han ska få ett brev, de är det inte många som får när dom fyller elva, men han ska då minsann få ett! och tänk efter så fattar ni vad det är för breeeeeev heahea

nu ska jag duscha och göra mig klar, sen dra upp till söder och hjälpa felan förbereda. ikväll blir det alternativt pipesession med favoriter. no partying today, aldeles för jobbigt med 12 timmar jobb imorrn </3 men det är pengar! and we'll do anything to get money, right? och btw, nya grymma spellistan!
pözzipöööözz

when i get older, i will get stronger

cirka sex timmar av den här kalla, gudsförgätna dagen har spenderats ute i kölden. fucking hell vad det har varit kallt! började med att hämta ut lite priser till vinnarna av railjamet på seafun, och efter ombyte till smått varmare kläder drog vi vidare mot sandviken jossan, andreas och jag.

väl där käkade vi på varsitt håll och möttes på intersport där vi hämtade ut fler vinster. sen började frysa ihjäl sessionen. jossan och jag sprang efter andreas som små svansar och hjälpte till med det som gick, hälsade på hampe och martin som kom med ljud efter att redbull killen dissat allt (efter trettio obesvarade samtal skickade han ett sms: kan inte komma. är sjuk). så det blev rockstar och betydligt mycket bättre ljud istället, tretusen ggr bättre!

och ah, som ni kanske har fattat; det var kallt. rysligt jävla allt. och vi stod still mestadelen av tiden, vart inte direkt varmare av det så att säga. jag hade på mig toves enorma fjortisjacka, den må vara ful men ack så varm, underbar att ha vid sådanahär tillställningar. över den fick jag låna en blå ripcurl jacka av andreas, så att jag skulle bli ännu varmare och passa in lite mer. fan vad jag såg fet ut. kolla här ba!

filip fick t.o.m hjälpa mig på med mina vantar. inte okej! sen började träningen till jamet och vi tog massor av bilder, tappade händerna av köld och delade upp priser. var hemskans intressant... nejrå, det var kul! dagen slutade med många vinnare, jossan åkte hem med hampus och martin och jag åkte hem med josef.

nu ska felicia och jag sova och spela nintendo8bitaaaars.

linn egr felicia
linn = mario
felicia = luigi

nu dödar hon mig med flit. INTE OKEJ!
nu SLÅR hon mig?!
wtf? ah, gonatt

denna dagen, ett liv

det är inte ofta det händer, men idag ska jag skriva i detalj vad som hänt idag, för det var så sjukt mycket och det har varit en riktig livserfarenhet. so, let's start from the beginning, shall we?

hela dagen började med en springtur till bussen, mötte upp jossan på stan (som förövrigt skaffat sig en jättefin frisyr, som hon hatar) och vi begav oss tillsammans till vår kära praktikplats Jamback Media. båda hade stora, tjocka jackor, långkallingar, uggs, mössor, vantar, halsdukar, a, you name it, för vi skulle upp till kungsberget och göra en grej med dogge doggelito. jossan, jag, andreas och walle trängde ihop oss i andreas lilla pyttepytte peugeot och blåste iväg mot sandviken.

väl där traskade vi in på hotell Princess för att vänta på dogge och hela hans familj, tydligen såg vi hon maria espinoza gå förbi men ah, vi var för upptagna med nöjesmix för att palla bry. efter en hel del väntan och ett besök inne på living room där pappa jobbar kom dogges döttrar ner, och dom var så söta! efter typ en halvtimme kom även dogge, hans coola ghettogirl och deras underbart söta lilla dotter på fem månader ner.

vänta, måste ba dela med mig av dogges outfit!!!
1. svart pälsmössa.
2. smith briller med spegelglas
3. en ganska tight eckö jacka, med blå och grå/gröna noshörningar på
4. svarta byxor, skum passform
5. riktiga whildback skor  

okej, back to the story. i bilen påväg ut mot kungsberget, alltså åker vi fyra i en bil och doggelitoarna i en bil bakom oss, så ringer dogge å ba: "ey hörni grabbar, jag har lite dåligt med soppa asso, kan man stanna här å tanka etanol på vägen eller?" nu befann vi oss typ lite innan järbo. ofta man kan hitta fucking etanol där liksom!? efter myyycket om och med lyckades han tanka 95 bensin på andreas kort eftersom att dogge inte hade plånboken med sig. sen kom vi äääntligen fram till kungsberget!

väl där lyckades fru doggelito sneaka in att hon också ville åka skidor och inte sitta inne med sitt kid, så underförstått blev då jag och josephinus barnvakter år daniella "ieeela" doggelito. hur tufft är inte det på en skala då liksom?! vi matade lilla fröken, lekte med henne, kollade på tv med henne å så, hur chill som helst, och hon var så_jävla_SÖT! vi skulle vakta henne i en halvtimme, det blev ju ca. en och en halv men vad gjorde det, vi hade det trevligt :)

medans vi hade varit barnvakter hade walle och andreas med hjälp av sabina lärt hela familjen att åka bräda/skidor och massor av bilder och filmer hade tagits/gjorts. men! nu till dagens största grej: mtv cribs med dogge i de nya lägenheterna i kungsberget. jag och jossan var med på ett hörn, han presenterade oss som sina barnflickor, OCH DEN SKA UT PÅ KUNGSBERGETS HEMSIDA!!!! zmg, aqwrd! 

hela vistelsen i kungsberget slutade med att vi alla hamnade runt köksbordet, hela doggelitoklanen, walle, andreas,  jag och jossan. så satt vi där och pratade, skrattade, käkade mackor och drack festis med sugrör. hur skumt är inte det? sen bar det av tillbaka till sandis, vi släppte av dom och vi drog vidare mod jerntorget och bigairbagen och invigningen som skulle vara senare på dagen.

väl där fick vi testa på att hoppa i den, och fy satana vad det var läskigt! men ack så kul, det rekommenderas haha! sen blev det käk på monroes med jossie och walle för att sen dra ut och kolla på invigningen och hänga med redbull vid redbullbilen.

kan lova att det här var en av de mest händelserika dagarna i mitt liv iallafall, hoppas på att morgondagen med railjamet och allt kan bli lika bra. och hördu, har du läst allt det här då är jag riktigt jädrans stolt över dig! nu ska felicia, jag, lady, lufsen och ludde sova tillsammans allihopa och det ska bli såååå trevligt :)
n8erzzzz


got to keep on walking, on the roads to zion

hej jag heter linn, jag är sååå avis (V)O_o(V)

jag kör om, när du byter däck på din räserbil

OJ!
felicia, min älskade lillasyster har piercat tungan! pappa sa nyss pulla, han ska göra något ikväll och VÄGRAR erkänna vad han ska göra! imorgon ska josephine och jag ut till kungsberget och leka med dogge doggelito! vad är det här för rackarns jävla dag!

och missade någon det eller? jossies och min praktik är hur nice som helst, vi håller på att skissar upp en ny hemsida åt ett café! under tiden får vi pumpa musik, leka i vårt rum, knäppa kort, läsa transition tidningar, osvosvosv! alla som är avundsjuka upp med en hand.

och pierca tungan. felicia. vafan! jag vill också!!!!!! men ah, tre månader kvar, sen får jag göra exaktikus som jag vill (: nu taggas det dans till afasi och filthy.
chea!


vad du är svart?!

hörde jag praktik? devasomfan, före gjorde jag! josephinus och jag praktisiserar på Jamback, det är sååå G-RYMT! men, nu ska min kära felicius och jag sova, innan ögonen pluppar ut (:
och sover, det gör vi till saltkråkan! :D
1337

en torsdag i sorgens tecken

dagens hemskaste: kommer ni ihåg palle kuling chokladen? den dära som man kan köpa på ica vid tågis för typ fyra kronor, med papper runt, som ser ut typ precis som flintstoneschokladen som man alltid köpte på lördagarna när man var liten? ah, hoppas att ni gör det nu, iallafall, det viktigaste med den chokladen är att den har papper runt sig, MEN! dom har bytt ut pappret, MOT PLAST!

det här accepteras inte, en av de viktigaste faktorerna kvar sen vår barndom, nu finns den inte längre! blev helt förskräckt på ica när jag upptäckte detta, dom bytte ut papperschokladen mot plastchokladen igår berättade hon i kassan, medans hon och typ alla andra där inne började skratta åt mig. men erkänn, detta är ett g-rymt bakslag!
/cry

tänk: GÅS!

finns det något bättre sätt att avsluta en helg än med en god vän vid sin sida i sängen och aristocats på tvn? svar: nej! och dessutom, första åken i kungsberget avklarade. ljuvligt! nu ska felonpelon och jag sova i tre tusen år, längtar redan efter att få somna haha. yeah, watchasay!


RSS 2.0