fortsätt håll käften

idag fick jag äntligen också se harry potter, sist av alla tror jag haha, men GUD vad bra den var! helt sjukt, både tove och jag grät som barn när dobby dog i slutet och mammas kommentar efter filmen var "men den var ju inte så sorglig, trodde den skulle vara bättre.." positivt värre.
nu vill jag hem till nicke och bli glad igen.


the tattoologist


grönt och blått

jag har firat jul tre gånger i år. det skulle ha varit fyra men igår var jag helt enkelt för sjuk för att orka med en till för helvete harry vad jag mår dååååligt.. nu ska jag och tove rensa upp massor med plastpärlor och titta på ensam hemma 3, finns det något bättre sätt att avsluta en måndagskväll? svar nej!  



raspotin!

chacha blöggN

just nu har jag änterligen lunch från apun så sitter i köket hos mami och ska snart göra lite lunch, och kaffe, för fytusan vad jag är trött! somnade lite sent igår eftersom att datorn erbjöd Anastasia och det vill man ju inte missa. förresten, igår köpte jag en skjorta med 3 (!) xl, alltså en XXXL, fatta stort det är! inhandlades på hemlig plats för det är pinsamt vart, men den var hemskans fin och den kommer jag bo i nu på vinterhalvåret, mitt halvår.

tjenixen

RSS 2.0