jag är tillbaka motherfuckers, med lite jävlaranamma

chacha bloggne
fet uppdatering, i know, men vem bryr sig! det är så sjukt fint väder ute så ingen normal människa känner orken att sitta inne vid en dator nu. och idag ska jag tom cykla till skolan!! superpepp, taggat de hela vintern men så har mitt sepeknä kommit ivägen. tog en redigt skön sovmorgon imorse, orken att komma upp ur sängen och komma sent till älskade lilla lake imorse fanns helt enkelt inte. heh. amen nu ska jag duscha och lyssna lite mer på snooook innan jag å bettan drar iväg mot skulän!
overnout


baby, common denominator

stockholm idag med marknadsföringsklassen! stort plus på att han som vi skulle studiebesöka var fast i italien due to dedär nedrans askmolnet, men det blev bra endå och vi fick alla en varsin bok istället och liiiite längre fri tid. tror mer än hälften av dagen spenderades inne på sju tusen olika hm, men det var kul endå!

och mitt ben som började bli bra, råkade hoppa lite väl energiskt inne på en affär så knäckte jag till knät igen och dra åt helvete vilken smärta! mitt i stockholm liksom, apnajs med tre timmars promenix kvar. men det funkade iallafall. käkade gjorde jag och frida på taco bar efter att joseph släpat oss dit för att leka kissie och amir, men hon själv åt inte. asdyrt och aslite mat var det, en av fem toast fick det minsann!


marcus&karlo, tröttast på bussen dit helt seriöst


nu ska jag duscha och sen kolla klart på avatar med en kopp te i toves säng tillsammans med min lilla vovvseluring since tove däckade i min säng för nån timme sen haha!


i hate to watch her go, but i love to watch her leave

idag har jag och tove skaffat oss en ny gemensam hobby. den stavas J-U-S-T-I-N B-I-E-B-E-R! yeah you heard me, vi har fått bieberfever! det firade vi med en promenad runt i hagaström och en liten sötpöl på golvet för att han är så söt! hoppas ni har sett videon på facebook för jag orkar inte lägga upp den här nu :D
gonatt bloggNeee


love the beat

ibland kan en låt få mig att minnas så sjukt mycket saker. speciellt en låt, den får det liksom att pirra i hela kroppen, alla minnen som är till just den här låten liksom, allt som hände när den snurrade som mest på ztv och i min ipod. den ger mig rysningar på insidan varendaste evigaste gång ja hör den. helt sjukt.


henok achido och sophia somajo, vilka genier


it's gonna take alot to drag me away from you

här är ödet för våran newyork resa.. massa aska som gör att inget flyg söder om gävle kan lyfta. hur kul är det då, asso jag blir så himla less. tack island, taaaaack så mkt! men med lite tur så har det blåst bort till söndag morgon, hoppashoppashoppas!

askamolnet från vulkanen


de tre kratrarna


havet runt island, helt svart av all aska


gambeling gambeler

cheching bloggNE!
i know, uppdateringen har inte vart den bästa precis men vad ska man göra om orken inte finns? nej precis vad jag också tycker! här kommer iallafall bilderna från sälen där jag var med mina kära vänner emma och tony. även om det vart en del skador så var det så sjukt jävla kul, skrattade ihjäl mig minst hundra gånger om dagen, tom sista dagen när jag krashade stenhårt och vred knät smått olyckligt hade vi kul! OCH, som ett stort plus, fick jag åka skoter för första gången! yeeeey!

nu ska jag fortsätta packa inför new york (!!!), även om resan nu svävar lite i fara (tack island..) och lyssna på sophia somajo.
köss

glad påsk alla kycklingar!


måste dock varna för långt och ointressant inlägg för alla utom typ mig och maja vieweg :)

förra året vid påsken så tog jag och maja vårt pick och pack och lämnade gävle för lofsdalen, där vi bland annat tänkte hänga oss i ett varsitt träd eller dö på något annat sätt. det gjorde vi ju som tur var icke, men så dåligt som vi båda mådde då var det fan inte långt ifrån. strax innan hade hennes problem börjat och mina började när vi kommit hem, även om jag mådde helvete då när vi var borta också. varken hennes eller mina problem tänker jag skriva här, det är aldeles för personligt, men en sak som är säkert; det var nog det värsta vi båda gått igenom någonsin i våra liv. men jag är samtidigt så sjukt glad att jag fick dela dom där stunderna med dig majsan, kommer du ihåg när vi satt i bastun på nätterna, pratade och åt ben and jerrys, grinade, skrattade, bara var vi och inga andra fanns runt om oss?

det känns både som att det var tusen år sen och igår på samma gång för jag kommer ihåg allt så himla bra. dels det som hände när vi var där uppe och rehabiliterade oss, hon det som hänt och jag det ja visste skulle komma. men jag minns också det som hände när vi kom hem. för när vi kom hem började det som blev den bästa sommaren i hela mitt jävlaste liv, säkerligen den bästa jag någonsin kommer ha också. fan jag hatar att bli såhär sentimental men jag kommer ihåg allting så himlans bra.

som sista april tillexempel, jag och vicky var på stan och jag köpte mina rosa skor, vi träffade på hampus och hans kusin erik (bonden) och hampus sa till honom när vi var vid ett övergångsställe: "erik, om du hör att det tickar så behöver du inte vara rädd! det låter så här i stan, vet att ni inte har det där ute på landet!", och att vi köpte cider som vi gömde ute i strömsbro!

gud, tänk att något som för stunden kändes helt åt helvete såhär i efterhand kan bli så himla bra? även om det hände mycket bajs efter så hände det mycket som var bra, och såhär på ettårs tiden (inte dagen, för ja vet absolut icke vilken dag de va) vill jag bara tacka alla som var med, alla som stöttade mig under den här tiden, alla som hjälpte mig när jag var ett patetiskt vrak, alla som var på min sida. tack till alla er som älskade mig då, som älskar mig nu idag. er kommer jag alltid ha närmast hjärtat!

oj vad mycket de blev, men ah, DET ÄR MIN BLOGG!!!! läs eller stå kvar, gör som ni behagar

nu kommer uppdateringen bli helkäss cirkus en vecka framöver, åker till sälen imorgon med det fina sällskapet av emma och tony och vi kommer inte hem förrän sent på fredag kväll! nu jävlar ska vi shredda. gla pååååsk, glöm inte å borsta tänderna!

köss

jag kan inte stanna kvar, jag fuckar upp ditt organiserade liv

ibland känns mitt liv så s k u m t! följde med micke till fiskeaffären i sandviken (javet, käften, ok?) å han är ju så himla seg så vi va där i typ tjugo min, å på den tiden lyckades jag hitta probably the snyggest flanellskjorta in the world. på fiskeaffären. i sandviken. liksom VAD HÄNDER MED VÄRLDEN? eller mig. hehehe! köpte den dock inte med tanke på att det bara är 2 dagar till sälen och 18 dagar kvar till new york så we better save up bitches

dagens sämsta aprilskämt: europe klassiker ist för rockklassiker. jag var fan rädd innan ja fatta att de va lur haha! /käsZtjejp12!

NU -> duscha!!! <3<3<3<3<3<3
älskade påsklov


RSS 2.0