tjugosjätte februari tvåtusenelva

igårkväll var kaos. men det var en mysig morgon och dag med railjam och lite annat, plus ikea med felicia, felix och godda, det kan bara inte bli fel! nu är jag hos joseph, världens bästa joseph. och snart ska vi äta creme brulé, feeeeeett!

tjugofemte februari tvåtusenelva

wazaaaah, idag och igär har jag haft lov. så jävla najs! och imorse vaknade jag och nicke typ runt ett, och nu har vi kollat på ullared på kanal fem play. så himla kul alltså, gunnel i mitt hjärta. så började vi titta på gridiron gang, så ska se klart den nu snart :)

och ikväll ska det chillas/annat med felon! + tove

tjugofjärde februari tvåtusenelva

okej, min blogg är så jävla död.

sen siat jag skrev har jag tagit körkort, städat på mitt rum sex tusen gånger, fått studentmössan, bokat bil i usa, varit i kungsberget (fast det var idag så det kanske inte räknas...?), nästan fått magsjuka, chillat och haft roligt. dessutom har grisar börjat flyga och helvetet frysit till is

meeeeeeeeen, let's start it all over shall we!

från och med nu ska jag vara trogen ett tag till, för om tio (!) små jämurska dagar så åker jag till det beryktade landet i väst, det stora amerikat! halle, det känns helt sjukt. och så kanske en vulkan kommer få megautbrott så vi blir fast. kan vara både bra och dåligt, men sånt tar man som det kommer! ehheheheheheheeheheh


know your frenemies

såååå vad händer brushääään!!!
nej alltså förutom att det har snöat (+++) hela dagen hitills och jag hämtat ett mattepapper.. ingenting.
men vad finns det för bättre sätt att spendera en fredag i skolan på, än att titta på serier? därför ska jag göra det nu, pretty little liers, jossans favorit som faktiskt är riktigt bra!

och ikväll blir det usa-planering hos mig i sandviken med alla girls. fin fredag!

 


everything is beautiful 2 me

senare väntar en av de sista körlektionerna innan körkortet, men atm chillar jag med en mycket tidig lunch och kaffe. hoppas att det går bättre än vad det gick igår.

- dagens låt +



poula poula whatever

idag var jag på hockey för andra gången i hela mitt liv.
och så missade jag min första körlektion, ever! asjobbigt, berätta inte för pappa hehehe


shitnirre med weekday-cardigan för 40 coronas.


RSS 2.0