you know that I want you, you know that I need you

lilla gumman, kul att vara så svartsjuk dååå? :)

felicia, du vet vilka TVÅ jag menar!

jag hatar anonyma på bdb. jävla ääääckel!

näe, pusspå

rymden ljuder av glädjens ord

chea, inte alla som får steka till skolan på handikapplatsen och verkligen behöva det mohaha! I did idag! :D

annars då. missade bussen till skolan, sen kom ohanes och mötte mig vid stationen och tog min väska, en sådan gentleman! i skolan blev det mys med favoriterna längst bak i klassrummet och lussebullar till GLADIATOR, som jag aldrig har sett förr ( a ) nu chillar jag hemma med julmusik och ska städa på mitt rum, plus julpynta!

talktoyoulatero


I want your horror, I want your design

cheeeeea!
linn <3 historia = inte sant.
och så är det troja på tv. jag är fast i min säng, PÅ ÖVERVÅNINGEN, för att jag inte kan/orkar ta mig ner för trappfan. liksom det är inte så svårt att komma ner, men att kommaa upp igen med stukad fot är inte det lättaste. och jag måste abra få säga puss på morfar och mormor, dom är ju för söta!

nejeh, nu ska jag studera mer om antiken och kanske lämna in uppgiften i tid? njet.



najtarn peeeepz

last christmas, I gave you my heart..

chachaaaaa! idag styr vi kosan mot sandis, min plasticbrotha niclas har fyllt år så mormor och morfar och hans farmor och farfar kommer. eller ah, våra old-folks som mamma säger. hon är såååå in the flash! jag har inte träffat mormor och morfar på probably ett halvår. det är sjukt, vi bor inte ens långt ifrån varandra!

wellwell. om ca 25 dagar är det julafton. om ca 17 dagar åker jag till vietnamnam. nu när jag äntligen fått in julkänslan? asso jag vill inte åka, vill inte vill inte VILL INTE! ingen gröt på julafton liksom, jag kommer få käka ris ist. näe, det är inte okej asso.

äh, fuckit. nu ska jag duscha, städa, packa och hoppa till sandviken på mina vackra kryckor.

seeyaaa

UNDAN FÖR PUNDARN SKA UT OCH PUNDA SMUGGELCIGARETTER

cha bitches, nu tänker jag bli en blogg.se hoe och inget kan stoppa mig! utom orken, den där äckligt dryga stilmallen som jag icke fattar mig på och annat bajs. men we'll see how it goes. man ska inte skriva fan på väggen över spilld mjölk ( y ).

såååå varför inte börja med att klaga lite över mitt just nu miserabla liv? igår efter en redigt tung brottningsmatch med kevin på stan vrickade jag foten stenhårt och kan just nu bara ta mig fram på kryckor. eller krypa. men jag föredrar k r y c k o r faktiskt, helt ärligt. annars är det chill, utom fotfan. och kvällen spenderades med världens bästa PJ! jag virkade hans dreads jättefint medan han spelade mario 64. vi är ett bra team.


här har ni det, live from the field. kevin den stackarn fick bära
in mig med hjälp av tom, sen blev det till att knarka alvedon,
i halvor dessutom! thääänkz sckev!



nu är det SL33PM0d3;0N som gäller, men måste ba avsluta med ett TEAM JACOB och dagens låt.
lady gaga - teeth

najtarn

RSS 2.0