the beat of my heart

gha,

 


sommarkänslor!


what you see, what you see


pack your bags daddy, we're goin' round the world tonight

idag har vi handlat massor av saker till min å joels födelsedags-get-together, så himla najs kommer de bli i hopsie! :D nu - dusch, sen glida hem till nicholaus å kolla oc.
tack o hej


live in harmony

hej

tänkte bara skriva lite kärlek till robot unichorn attack nu såhär på fredags eftermiddagen. känns helt ljuvligt att sitta här i skolan, jobba som ett djur med bokföringshelveter på eget företag, leta runt i bokmärkena på datan för underhållning. så kommer det ljuvaste spelet i denna värld upp. stor kärlek till den människa som startade detta spel, hallelulja!


do whatever bilden says!


carrrrrerrrrrra!



så töntig låt men jag gillar den endåååååå!

 


i wanna be somebody new, someone like you













thats that, hit that, smack that, outback, trackback, ratpack

näe, nu blire sängen så man orkar med krig mot stefano.
l83r0

 


painting by numbers

efter en hård dag med badminton och jobbsökning sätter jag mig nu i bilen med far och gör vägarna runt gävle liiite osäkrare. är dock otroligt stolt över mitt future sommarjobb: vaktmästare på forsbacka bruk. vafan får man göra då? aja, tåls att tänkas på fram till period tre!
latero tänkte jag smeka upp lite bilder sen långhelgisen, den var sååå rulig. heh.

chäääää

push push baby, push it to the limit

nu drar jag och ponta ut i solen, för det är fan somma ute nu! och bara sisådär en 12 dagar kvar till min 18årsdag! och fjorton tunga röda uppgifter i progressäckel.. men ah, det kommer gå.
yeah, riversidemotherfucker


there are different names, for the same thing

är det bara för mig hela dygnsrytmen förvrids när det är ljust så länge ute?

just nu borde jag sitta och läsa flitigt i min spanskabok, la fantasma de la guerda, men gör jag det eller? svar nej. det är för ljust ute för sånt helt enkelt, det går inte! kan också vara så att det är mysigare med facebook, spiderchick och lite death cab for cutie såhär på söndagskvällen. men vad vet jag









feel the love generation

det här är en stor dag, för idag fyller minsan världens bästa Maja Vieweg stora, vuxna, mogna, oändliga ARTON år! och det ska vi fira med å glida runt på cruisingen i en cool bil. jag älskar dig kissen, genom eld och vatten!

nu - plugg med felicia. på en lördag. det trodde jag aldrig skulle hända mig. men det är väl sånt som väger upp när man har haft galna nätter som igår, helt sickt!
kisses






RSS 2.0