denna dagen, ett liv

det är inte ofta det händer, men idag ska jag skriva i detalj vad som hänt idag, för det var så sjukt mycket och det har varit en riktig livserfarenhet. so, let's start from the beginning, shall we?

hela dagen började med en springtur till bussen, mötte upp jossan på stan (som förövrigt skaffat sig en jättefin frisyr, som hon hatar) och vi begav oss tillsammans till vår kära praktikplats Jamback Media. båda hade stora, tjocka jackor, långkallingar, uggs, mössor, vantar, halsdukar, a, you name it, för vi skulle upp till kungsberget och göra en grej med dogge doggelito. jossan, jag, andreas och walle trängde ihop oss i andreas lilla pyttepytte peugeot och blåste iväg mot sandviken.

väl där traskade vi in på hotell Princess för att vänta på dogge och hela hans familj, tydligen såg vi hon maria espinoza gå förbi men ah, vi var för upptagna med nöjesmix för att palla bry. efter en hel del väntan och ett besök inne på living room där pappa jobbar kom dogges döttrar ner, och dom var så söta! efter typ en halvtimme kom även dogge, hans coola ghettogirl och deras underbart söta lilla dotter på fem månader ner.

vänta, måste ba dela med mig av dogges outfit!!!
1. svart pälsmössa.
2. smith briller med spegelglas
3. en ganska tight eckö jacka, med blå och grå/gröna noshörningar på
4. svarta byxor, skum passform
5. riktiga whildback skor  

okej, back to the story. i bilen påväg ut mot kungsberget, alltså åker vi fyra i en bil och doggelitoarna i en bil bakom oss, så ringer dogge å ba: "ey hörni grabbar, jag har lite dåligt med soppa asso, kan man stanna här å tanka etanol på vägen eller?" nu befann vi oss typ lite innan järbo. ofta man kan hitta fucking etanol där liksom!? efter myyycket om och med lyckades han tanka 95 bensin på andreas kort eftersom att dogge inte hade plånboken med sig. sen kom vi äääntligen fram till kungsberget!

väl där lyckades fru doggelito sneaka in att hon också ville åka skidor och inte sitta inne med sitt kid, så underförstått blev då jag och josephinus barnvakter år daniella "ieeela" doggelito. hur tufft är inte det på en skala då liksom?! vi matade lilla fröken, lekte med henne, kollade på tv med henne å så, hur chill som helst, och hon var så_jävla_SÖT! vi skulle vakta henne i en halvtimme, det blev ju ca. en och en halv men vad gjorde det, vi hade det trevligt :)

medans vi hade varit barnvakter hade walle och andreas med hjälp av sabina lärt hela familjen att åka bräda/skidor och massor av bilder och filmer hade tagits/gjorts. men! nu till dagens största grej: mtv cribs med dogge i de nya lägenheterna i kungsberget. jag och jossan var med på ett hörn, han presenterade oss som sina barnflickor, OCH DEN SKA UT PÅ KUNGSBERGETS HEMSIDA!!!! zmg, aqwrd! 

hela vistelsen i kungsberget slutade med att vi alla hamnade runt köksbordet, hela doggelitoklanen, walle, andreas,  jag och jossan. så satt vi där och pratade, skrattade, käkade mackor och drack festis med sugrör. hur skumt är inte det? sen bar det av tillbaka till sandis, vi släppte av dom och vi drog vidare mod jerntorget och bigairbagen och invigningen som skulle vara senare på dagen.

väl där fick vi testa på att hoppa i den, och fy satana vad det var läskigt! men ack så kul, det rekommenderas haha! sen blev det käk på monroes med jossie och walle för att sen dra ut och kolla på invigningen och hänga med redbull vid redbullbilen.

kan lova att det här var en av de mest händelserika dagarna i mitt liv iallafall, hoppas på att morgondagen med railjamet och allt kan bli lika bra. och hördu, har du läst allt det här då är jag riktigt jädrans stolt över dig! nu ska felicia, jag, lady, lufsen och ludde sova tillsammans allihopa och det ska bli såååå trevligt :)
n8erzzzz


Kommentarer

click it!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0