nionde mars tvåtusenelva

alltså, jag tror att jag har kommit till himlen. los angeles är UNDERBART! det är verkligen asnajs, det är kul att köra bil här, det är varmt på dan, det är billigare än i Sverige med typ allt, man kan bada (vilket vi ska göra idag) och vi har underbaaaar frukost! idag blev det rostade bagels med philadelphiaost, skinka och tomat, kaffe och lite yoghurt med olika flingor plus ägg. helt superduper.

nej, nu ska vi göra oss klara och åka ner till venice beach!


andra mars tvåtusenelva

det känns helt sjukt. det är banne mig bara 4/5 dagar kvar tills vi åker mot lalaland beroende på hur man ser det. tidigt på morgonen på måndag så kommer emmas pappa och hämtar upp mig och jossan hos mig och sen lina så åker vi mot arlanda. fyfan! idag växlade jag pengar och storshoppade på apoteket, alltid sånt som är muy importante innan avresa så att man är säker, speciellt åksjuktetabletter (!!!!)

i förrgår målade jag och fellan hela hennes rum vitt och satte ihop en byrå från ikea mitt i natten. vi spikade ihop den med en mortel, ren rutin. förlåt hennes grannar. fanta och rosé på det hahaha

och idag bjuder jag med min käraste lilla nicke på bio, min låtsas fru ska vi se och det kommer bli såååååååååå himlans trevligt.

det bästa med usa kommer vara att jag ska köpa en kamera, hurra!


det där blå på vägen är jag och emma när vi rejsar i la.


RSS 2.0