you got the power, you've got to make it allright

nu håller jag på å skriver om new world goverment igen, asso jag blir fortfarande så äcklad! det kommer en känsla av obehag krypande liksom längs ryggraden, att det här faktiskt håller på där ute. så sjukt! kolla här bara, några citat ur The Wake-Up Call:

Unknown to most, we are currently
witnessing the final stages of a sinister
global agenda being carried out before our eyes.

The world is governed by very different personages
from what is imaginated by those who are not behind the scenes.
- Benjamin Dislaeli, english statesmen (1844)

Give me control of a nation's money supply,
and I care not who makes its laws.
- mayer Amschel Rothschild, founder of rothschild banking dynasty

Commonly referred to as the "New World Order", this would mean
the end of freedom as we know it and the dawning of a new
dark age for man.

ja, här har vi vår framtid. berbe ska ba skriva klart en uppsats på 800 ord på typ en timme. wish me luck!
kössN


nu är du på höga hästar med flygbolagsjohn

vill ni veta en sak som jag tycker är lite småkul? :) den artonde april kommer jag, tove och pappa sitta på ett flygis mot NEW YORK! det känns så himla overkligt, men sant äre och jag längtar såååååå mycket! ska bli kul att åka iväg bara vi tre, göra något tillsammans liksom. inte allt för ofta det händer så att säga

förövrigt, firar att skoldagen slutade 11.15 med lättare lunch @ hagastroem + true blood innan jag planerar att dö i soffan. varför? mjo, vart ca två timmars sömn inatt, och det kan man ju inte leva på!

ÖVER DITT HUVUD, FLYGBOLAG!

cuz when i'm thinking of you and all the things we could do

jag och jenny ser ut som elchockade kaniner i skallen, men det är SÅ snyggt! :D tagga artonårsfest nu, kommer bli asg-rymt. smeker upp en bild sen så ni får se hur otroligt heta vi är.
kisses!


playing with fire

varför har jag så himla svårt att bara göra något för? typ ta tag i mig själv å ba duscha, som jag har varit påväg å göra i en timme? näe, allt är facebooks fel som vanligt, ALLTID äre facebook! och så skulle jag ha börjat med feken, men nej. hm, varför? FACEBOOK! åh, ändå älskar jag dig så mycket <3 snart snart ska jag dra mig mot skolan, sen ska jag och jempis ut och shoppa åttiotalskläder för ikväll ska frida firas ordentligt! inte alla dar man fyller arton heller! nej, ärligt nu, /dusch!

asso grejen är, jag har aldrg haft onenightstands?

fuck! jag har blivit en galamouramagirl. kollar på det i skolan HELATIDEN! liksom på andra plats efter tetris äre det som gäller. mums!


that should be me, making you laugh

fan vad fuuul jag känner mig! har asmycket träningsvärk sen idrotten igår, orkar typ inte lyfta benenr ur sängen :'D inte för att jag har testat än men, tror det kommer bli så iallafall! och älskar att stefan kuttade geografin idag,
SOVMORGON! <3

firar de med lite justin bieber och ont i halsen. woopwoop!

ni står och kollar på som om det vore en meteor

fuck. fuck fuck dubblefuck. jag lämnade ju in min data igår efter att ha spenderat TIMMAR hos jossan med att spara över allt på extern hårddisk en extra gång, liksom alla bilder, all musik, allt! så får jag tillbaka den idag. först ofc, skolnerdN som jag är drar ja över SKOLA-mappen från hårddisken till dotan. öppnar skiten. går in på TVÅAN, och ser att det saknas några mappar? typ marknadsföring? en kurs vi har haft sen efter jul? vart har den tagit vägen då?! borta! vågade inte kolla mer, lyckades bara konstatera att den där förjävliga fekhelvetesgrejen var borta också, jag var nästan klar!!!!!! kommer ta sju år att bokföra ett nytt eget företag. pallar inteeeee

för att bättra på stämningen lite! håltimme på tre timmar för mig och josephlicious idag, since we have no matte c spenderade vi den lilla tiden med att besöka engelska skolan, störa ett nationellt prov, jag fick tillbaka mina kort (!!!!!! YEE), åt OTROLIGT DYR OCH OVÄRD macka på waynes, hyrde en spanskabok åt emma på biblioteket och tog bussen ut till sätra för det var skridskor på idrotten idag!!! gick så himla fint, ramlade bara några gånger och since jag är så cool och hade på mig stor å fin humörmössa med gul boll på så vart de hjälmless! men när det vankades match fick jag ta av den och glida runt med linas rosa hjälm ist. men det var okej för den matchade mitt linne, man lär ju vara fab även on ice liksom!

sry för otroligt onödigt långt inlägg, men jag har så himla tråkigt! tänker INTE slösa bort dyrbar tid på att börja på feken heller. så.. bada jacuzzi eller? låter mys, ska nog göra de.

checheeeng bloggNe


pa-pa-pa-panik

ah nu vare ju så att min söta rara fina vän sara modin gjorde en jääättefin bild till mig,
men går det att lägga ut den på bloggen då?!

UPDATE! här är bilden, snyggaste tjejen i världen! MIN MYSKO!



LOVE YOU MYSKOIS!

i want a bollywood chick




vi har näthandel, jag ska jämföra junkyard och hollywood. och hur ska man koncentrera sig på att skriva?!
vill ba köpa allt, INTE OKEJ!

i <3 facebook

idag är ord och bilder överflödiga, men FYFAN vad jag har skrattat denna underbara facebook kväll! tack vare ljuvliga hagaströmsskolan som föralltid kommer kommasihåg med glädje, tack karin, lotta och maggan för vallmo, damdam, kåsorna, lupparna och GLASSEN ANNA-SARA! även om den sistnämnda är millas verk så är den ack så rolig! :''DD

vill ni skratta, klicka --> HÄR!

och taaaaaaack så mycket niclas för all festis, glass och chokladsås jag har i håret, mycket underbart!

godnatt folket, nu kan jag dö ung! v

buy it, use it, brake it, fix it

VAH?! om det har varit vulkanutbrott på island, kommer inte det påverka oss i sverige då också? eller?
åh, FÖR UNG FÖR ATT DÖ :o


i love it when her hips do a twist

fam jag vill ha en kamerajävel! livet hade blivit så mycket roligare då fan, mer bilder på bloggen och mer bilder överhuvudtaget ( y ) igår iaf, spenderade några timmar på zenzen inför uppvisningen idag, stressade upp till felicia och duschade i superfart, gick genom heeeela stan till lina och där dansade vi järnet! när kvällen led mot sitt slut begav vi oss hem mot felicia igen, då utökat med julle och jossan också, så sov vi alla i felans säng. ÄCKLIGT VARMT!

jossan drog medan vi andra sov haha,  sen blev det fruuuuukost och julius nilsson, vad skulle våra liv vara utan dig? säger bara björns lilla olle i skogen satt? liksom what? haha, och inte får man äta oboy heller, man ska ta EN sked pulver å blanda noga med mjölken.
NEEEEJ de ska man INTE göra!!!

nu - leta kläder till uppvisningen ikväll - åka till stan - åka till bergby och fira moster malin som fyller år - åka till zenzen och fixa - uppvisning - hem och dö!

have a gr8 day


vi är äckliga, men jag älskar dig


i'm fly, so fly!

idag taggas det extrainsatt dansträning till uppvisningen imorrn!!!!! viktigtviktigt, dessutom är det g-rym uppvärmning för kvällen, nu blire dragg brudar! tänker parta bort onte i halsen å allt skit den där förkylningen vill mig, inte okej alls! nu ska jag byta om och tagga med tove innan vi glittrar mot bussen. kisses!

 





Swollen Members ft Tech N9ne - Bollywood Chick

 


ställ er upp! hur låter en hund, säg voff

fan, jag vill åka skider. men näedå! ont i halsen, hosta och troja på tv, det funkar väl det med! maja, vi kör en repris nästa år på lofsis va?


mitt liv går framåt som ett maraton

chachaaaa bloggeeeeeen
sen idag tänkte ja smeka upp lite bilder från vietnam om jag hinner! sitter nämligen hemma hos pappa i vackra hagaström nu för att kunna plugga lite engelska, vilket betyder bra internet för bra googlevideo & youtube, grymmers va? för bra internet = bilder på bloggas också! och kommer dom upp här kommer dom upp på fejan och då blir min kära låtsasfarmor biggan överlycklig också, för hon tjajar om dom så nedrans mycket :'D

näe, nu ska jag börja. talk to you l8ero


hjerta risiga helger a'la linn och felicia!


yeah homie i'm a real P.I!

natten har spenderats hos mig i sandviken med mina homegirls josephine och jenny! vi sytartade kvällen med bandy, å fyfan vad arg jag vart när saik förlorade, helt sinnes! dessutom hade vi klätt ner oss till nittiofemmor så vi skulle komma in gratis haha! det lyckades asbra, vi vart hur stolta som helst när vi lyckades :'D

nu på dan har vi promenerar till coop, slingat jennys hår, lagat frukost, chokladbollar och lunch, spelat wii och skrattat, precis så som de ska vara! men nu är ja helt själv, hatar å vara helt själv! fyfan, vet inte vart jag ska ta vägen.. det blir sådär när man är ledig från skolan en dag!

vill nån rädda mig från boredom äre bara att smsa. u guys have the number.
ciao

put my coat on faster


she's like the girl from a moviescene

okej, hur friskt är dehär på en jävla skala? :''DD
jag kom till skolan liiite tidigt idag, fick skjuts med micke så anlände cirkus tjugo över sju (!) och efter låååååång ensam väntan fick jag ett sms av jossan som verkligen gjorde min dag påriktigt! kolla här ba :'D

en gubbe i typ kina har köpt en jättestor kudde
med en manga tjej på så nu har dom dejtat ett
tag han friaade och nu har den gift sig :D

ASSO JAG AVLIDEEEEER :''DD

stackars ensamma människa, ojojoj :'D


there is no halo around my head

eftersom att jag är hos mamma och snor lite internet av nån granne atm.. sorry vallis, så kan ja inte lägga in några bildeeeeeeeer! /cry! men iallafall, SVENSKA HOLLYWOODFRUAR! det finns inget bättre. jag älskar dig Maria Montazami :* och hennes mamma! man ser verkligen vart hon har fått sin charm ifrån! <3

och, om någon hört mig säga: i wanna fuck you in the... PEEEW ass, så är det den här låtens fel!


.

jag kan inte gå med i fler grupper på facebook. mitt liv är officiellt över.

i'm on the loving for the moment

S N Y G G !


och idag hade vi studiebesök. mathilda svimmade (DRAMA!!!) och jag somnade! party, nu taggar vi spanska med håltimme och ICA!

bara stjärnor mellan träden

det här lovet har varit så sjukt händelserikt fast på samma gång inte. skulle så görna skrivit att jag spenderat alla mina dagar ute på något fjäll, festat nätterna långa på afterskin och gjort coolaste grejerna i parken. men icke. däremot jag har spenderat min tid med människor som betyder mycket, byggt en asball snögrotta, bokat en resa till i sommar och spelat massor med wii. allt inomhus utom snögrottan. det är fan inte okej, fast samtidigt så himla skönt!

idag vaknade jag och felan kvart i tre. det är det sämsta jag har gjort på år och daaaaaar HATAR att vakna sådär sent! vi drog på Allt Flyter och gossade med hennes katt. nu ska jag göra mig klar för ikväll äre kkkkkkkent som väntar! pizbre

så sätt eld på diskot och bränn det till grunden

hej hörni, LJUVLIG HELG ! sovit hos felan sen i torsdags tillsammans med julle, och efter en härligare utekväll igår joinade även kevin vårat nattliga sovparty. vad som hände är fan fär sjukt för att nämnas här haha, men kan verkligen kommas ihåg för oss som var med :'D

den här dagen har iallafall spenderats med en jäääättesen frukost/lunch/middag på frasses tillsammans med alla nattliga kamrater plus rami, sen gick julle och rami så satt felian, kevin och jag kvar i typ en timme. asrisiiiigt! efter sju år kom kangas och hans med felans mobil, och plötsligt så kunde världen återgå till normalt igen. och om någon stackare har missat de så var det knockout rea på junkyard idag! detta köpte jag om ni pallar bry er

nu ska vi fortsätta spela wiiiiiiii och leka i snön!
l8ero


RSS 2.0